Έγκυος σκυλίτσα έπεσε σε κανάλι και την έσωσε ένα νεαρό αγόρι

Ένα αγόρι έσωσε μια σκυλίτσα που παγιδεύτηκε στη μέση του κολπίσκου στο Caloocan. Σύμφωνα με τον χρήστη Nini Ragos, ο φτωχός σκύλος έτρεμε και έμοιαζε να είχε παραμείνει στο νερό ολόκληρη νύχτα.


Τελικά, η σκυλίτσα διασώθηκε και επέστρεψε σπίτι του στα έξι νεογέννητα κουτάβια της. Το ευγενικό παιδί επαινέθηκε στο Διαδίκτυο μετά από φωτογραφίες του που έσωσε έναν φτωχό σκύλο από έναν κολπίσκο στο Amparo Subdivision στο Caloocan.

Ο Nini Ragos από τις Φιλιππίνες πήγαινε στην αγορά όταν είδε ένα σκυλάκι ακίνητο σε ένα ρεύμα. Κατέβηκε κάτω, μπήκε στο νερό, τον έβγαλε έξω και τον τράβηξε με ένα σχοινί και ένα καλάθι. Το ζώο αναρρώνει ήδη χάρη στην ανδρεία του.

Ένας σκύλος έπεσε και παγιδεύτηκε σε ένα ρέμα στο Amparo – Caloocan (Φιλιππίνες) και ήταν ένα νεαρό αγόρι που τόλμησε να κατεβεί και να τον σώσει. Σύμφωνα με το αγόρι που ονομάζεται Nini Ragos, συνάντησε το ζώο στο δρόμο του προς το σούπερ μάρκετ με τη μητέρα του. Είδε το κατοικίδιο ζώο στη μέση του ρέματος του χωριού, το ζώο έτρεμε και φαινόταν ότι ήταν εκεί πολύ καιρό.

Ο Ράγκος ζήτησε βοήθεια, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να ενεργήσει αρχικά μόνος του. Τότε αποφάσισε να κατεβεί προσεκτικά και να προσπαθήσει να μπει στο ρέμα, περπάτησε εκεί που ήταν το μικρό και τον πήρε. Σύμφωνα με το The Philippine Star , ο σκύλος είναι μητέρα έξι κουταβιών και έχει πρόβλημα με τα πίσω πόδια της, οπότε δεν μπορούσε να κινηθεί.

Το νεαρό αγόρι αφού διέσωσε τη μητέρα των έξι κουταβιών και ήταν υπό τον έλεγχό του, κατάφερε να την διασώσει με ένα καλάθι και με ένα σχοινί για να την σηκώσει, η διάσωση ολοκληρώθηκε . Είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους και το κοριτσάκι είχε ανατεθεί σε έναν γείτονα, ο οποίος την έχασε.Μετά το περιστατικό, το αγόρι την πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος δήλωσε ότι θα έπρεπε να παρακολουθείται για τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

«Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να τη βοηθήσουμε γιατί φαίνεται ότι το μητρικό σκυλί χτυπήθηκε στο γοφό και δεν μπορεί να περπατήσει. Σέρνει και τα δύο πίσω πόδια της. Φαίνεται τραυματισμένη, με πολλούς μώλωπες και αυτό θα μπορούσε να είχε προκληθεί από την πτώση ”

Από τη στιγμή που το κατοικίδιο σώθηκε, αρνήθηκε να φάει, τουλάχιστον, έχει τη βοήθεια επαγγελματιών που θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να το θεραπεύσουν ενώ ο ιδιοκτήτης του επιστρέφει, καθώς είναι ακόμα μακριά για οικογενειακούς λόγους. Νίνι, είσαι ήρωας.
Πηγή: petsworld.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Κ. Παπαποστόλου: «Πολεμώ ειρηνικά για τα δικαιώματά των ζώων και χτίζω έναν κόσμο αγάπης»

Μετρά κάθε χρόνο χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα για να εκπαιδεύσει φιλοζωικά μαθητές στα σχολεία αλλά και ενήλικες σε δημόσιες δράσεις. Η Κατερίνα Παπαποστόλου...

Κάνει ή όχι να φιλάμε τον σκύλο μας;

Αρκετοί ιδιοκτήτες σκύλων δε διστάζουν να δείξουν την αγάπη τους στο κατοικίδιό τους δίνοντας ένα φιλί. Πόσο συνετό είναι όμως κάτι τέτοιο; Μπορούμε άφοβα...

Φθιώτιδα: Δημοπρασία για την κατασκευή καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Ο Δήμαρχος Λόκρων προκηρύσσει δημοπρασία για την μίσθωση "ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ – ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ". Διακηρύσσει Δημοπρασία μειοδοτική, φανερή...

Σώθηκε παγιδευμένο σκυλάκι στην Αργολίδα (video)

Ένα συγκινητικό περιστατικό με ευτυχή κατάληξη κατέγραψε η κάμερα του UpStories. Ένα σκυλάκι εντοπίστηκε παγιδευμένο σε αρδευτικό κανάλι στη Δαλαμανάρα Αργολίδας, Αρχαία Ήλίδα. Το βίντεο...

Τι δείχνει το κατοικίδιό σας για την προσωπικότητά σας

Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας στα κατοικίδια, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να μάθετε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας! Αν και τα δύο...