Έγκυος σκυλίτσα έπεσε σε κανάλι και την έσωσε ένα νεαρό αγόρι

Ένα αγόρι έσωσε μια σκυλίτσα που παγιδεύτηκε στη μέση του κολπίσκου στο Caloocan. Σύμφωνα με τον χρήστη Nini Ragos, ο φτωχός σκύλος έτρεμε και έμοιαζε να είχε παραμείνει στο νερό ολόκληρη νύχτα.


Τελικά, η σκυλίτσα διασώθηκε και επέστρεψε σπίτι του στα έξι νεογέννητα κουτάβια της. Το ευγενικό παιδί επαινέθηκε στο Διαδίκτυο μετά από φωτογραφίες του που έσωσε έναν φτωχό σκύλο από έναν κολπίσκο στο Amparo Subdivision στο Caloocan.

Ο Nini Ragos από τις Φιλιππίνες πήγαινε στην αγορά όταν είδε ένα σκυλάκι ακίνητο σε ένα ρεύμα. Κατέβηκε κάτω, μπήκε στο νερό, τον έβγαλε έξω και τον τράβηξε με ένα σχοινί και ένα καλάθι. Το ζώο αναρρώνει ήδη χάρη στην ανδρεία του.

Ένας σκύλος έπεσε και παγιδεύτηκε σε ένα ρέμα στο Amparo – Caloocan (Φιλιππίνες) και ήταν ένα νεαρό αγόρι που τόλμησε να κατεβεί και να τον σώσει. Σύμφωνα με το αγόρι που ονομάζεται Nini Ragos, συνάντησε το ζώο στο δρόμο του προς το σούπερ μάρκετ με τη μητέρα του. Είδε το κατοικίδιο ζώο στη μέση του ρέματος του χωριού, το ζώο έτρεμε και φαινόταν ότι ήταν εκεί πολύ καιρό.

Ο Ράγκος ζήτησε βοήθεια, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να ενεργήσει αρχικά μόνος του. Τότε αποφάσισε να κατεβεί προσεκτικά και να προσπαθήσει να μπει στο ρέμα, περπάτησε εκεί που ήταν το μικρό και τον πήρε. Σύμφωνα με το The Philippine Star , ο σκύλος είναι μητέρα έξι κουταβιών και έχει πρόβλημα με τα πίσω πόδια της, οπότε δεν μπορούσε να κινηθεί.

Το νεαρό αγόρι αφού διέσωσε τη μητέρα των έξι κουταβιών και ήταν υπό τον έλεγχό του, κατάφερε να την διασώσει με ένα καλάθι και με ένα σχοινί για να την σηκώσει, η διάσωση ολοκληρώθηκε . Είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους και το κοριτσάκι είχε ανατεθεί σε έναν γείτονα, ο οποίος την έχασε.Μετά το περιστατικό, το αγόρι την πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος δήλωσε ότι θα έπρεπε να παρακολουθείται για τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

«Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να τη βοηθήσουμε γιατί φαίνεται ότι το μητρικό σκυλί χτυπήθηκε στο γοφό και δεν μπορεί να περπατήσει. Σέρνει και τα δύο πίσω πόδια της. Φαίνεται τραυματισμένη, με πολλούς μώλωπες και αυτό θα μπορούσε να είχε προκληθεί από την πτώση ”

Από τη στιγμή που το κατοικίδιο σώθηκε, αρνήθηκε να φάει, τουλάχιστον, έχει τη βοήθεια επαγγελματιών που θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να το θεραπεύσουν ενώ ο ιδιοκτήτης του επιστρέφει, καθώς είναι ακόμα μακριά για οικογενειακούς λόγους. Νίνι, είσαι ήρωας.
Πηγή: petsworld.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Έρευνα: Τα σκυλιά μυρίζουν την ελονοσία

Τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευθούν για να "διαγνώσουν" την ελονοσία, κάτι που μπορεί στο μέλλον να αξιοποιηθεί για να συγκρατηθεί η εξάπλωση της νόσου,...

Κατοικίδια: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα

Ένα κατοικίδιο μας βοηθά να είμαστε πιο υγιείς! Για παράδειγμα μικρότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα έχουν οι γυναίκες που ζουν συντροφιά με σκύλο...

Εγώ, πάντως, τα έχω κάνει όλα τα σκυλίσια τα εμβόλια

Όποτε ανοίγει η χούμαν την τηλεόραση, όλο και κάποιος λέει για ένα εμβόλιο. Και στο ράδιο δηλαδή, για αυτό μόνο λένε. Το ίδιο και στο...

Ένα κατοικίδιο μας βοηθά να είμαστε πιο υγιείς!

Ένα κατοικίδιο δεν είναι μόνο καλή παρέα, αλλά συμβάλλει σημαντικά στην ψυχική και σωματική μας υγεία. Δείτε πώς! 1. Περισσότερη κινητικότητα Οι καθημερινές υποχρεώσεις δε μας αφήνουν...

Μια ιστορία με ταβέρνα

Αντί να ανοίξετε τα καταστήματα με τα εποχιακά, έπρεπε να ανοίξετε τις ταβέρνες, αυτές που είναι pet-friendly μόνο φυσικά. Ακόμη πιο συγκεκριμένα, σαν σκύλος μπορώ...