Έγκυος σκυλίτσα έπεσε σε κανάλι και την έσωσε ένα νεαρό αγόρι

Ένα αγόρι έσωσε μια σκυλίτσα που παγιδεύτηκε στη μέση του κολπίσκου στο Caloocan. Σύμφωνα με τον χρήστη Nini Ragos, ο φτωχός σκύλος έτρεμε και έμοιαζε να είχε παραμείνει στο νερό ολόκληρη νύχτα.


Τελικά, η σκυλίτσα διασώθηκε και επέστρεψε σπίτι του στα έξι νεογέννητα κουτάβια της. Το ευγενικό παιδί επαινέθηκε στο Διαδίκτυο μετά από φωτογραφίες του που έσωσε έναν φτωχό σκύλο από έναν κολπίσκο στο Amparo Subdivision στο Caloocan.

Ο Nini Ragos από τις Φιλιππίνες πήγαινε στην αγορά όταν είδε ένα σκυλάκι ακίνητο σε ένα ρεύμα. Κατέβηκε κάτω, μπήκε στο νερό, τον έβγαλε έξω και τον τράβηξε με ένα σχοινί και ένα καλάθι. Το ζώο αναρρώνει ήδη χάρη στην ανδρεία του.

Ένας σκύλος έπεσε και παγιδεύτηκε σε ένα ρέμα στο Amparo – Caloocan (Φιλιππίνες) και ήταν ένα νεαρό αγόρι που τόλμησε να κατεβεί και να τον σώσει. Σύμφωνα με το αγόρι που ονομάζεται Nini Ragos, συνάντησε το ζώο στο δρόμο του προς το σούπερ μάρκετ με τη μητέρα του. Είδε το κατοικίδιο ζώο στη μέση του ρέματος του χωριού, το ζώο έτρεμε και φαινόταν ότι ήταν εκεί πολύ καιρό.

Ο Ράγκος ζήτησε βοήθεια, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να ενεργήσει αρχικά μόνος του. Τότε αποφάσισε να κατεβεί προσεκτικά και να προσπαθήσει να μπει στο ρέμα, περπάτησε εκεί που ήταν το μικρό και τον πήρε. Σύμφωνα με το The Philippine Star , ο σκύλος είναι μητέρα έξι κουταβιών και έχει πρόβλημα με τα πίσω πόδια της, οπότε δεν μπορούσε να κινηθεί.

Το νεαρό αγόρι αφού διέσωσε τη μητέρα των έξι κουταβιών και ήταν υπό τον έλεγχό του, κατάφερε να την διασώσει με ένα καλάθι και με ένα σχοινί για να την σηκώσει, η διάσωση ολοκληρώθηκε . Είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους και το κοριτσάκι είχε ανατεθεί σε έναν γείτονα, ο οποίος την έχασε.Μετά το περιστατικό, το αγόρι την πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος δήλωσε ότι θα έπρεπε να παρακολουθείται για τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

«Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να τη βοηθήσουμε γιατί φαίνεται ότι το μητρικό σκυλί χτυπήθηκε στο γοφό και δεν μπορεί να περπατήσει. Σέρνει και τα δύο πίσω πόδια της. Φαίνεται τραυματισμένη, με πολλούς μώλωπες και αυτό θα μπορούσε να είχε προκληθεί από την πτώση ”

Από τη στιγμή που το κατοικίδιο σώθηκε, αρνήθηκε να φάει, τουλάχιστον, έχει τη βοήθεια επαγγελματιών που θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να το θεραπεύσουν ενώ ο ιδιοκτήτης του επιστρέφει, καθώς είναι ακόμα μακριά για οικογενειακούς λόγους. Νίνι, είσαι ήρωας.
Πηγή: petsworld.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

«Οι Άγνωστοι Αθηναίοι»: Ένα γλυκόπικρο ντοκιμαντέρ για τα αδέσποτα του κέντρου

Τον Σωκράτη,την Φωτούλα, τον Θρύλο, τον Μάρκο, τον Ροκά και άλλους πολλόυς μπορείς να τους παρακολουθήσεις να πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία της Αγγελικής Αντωνίου,«Οι...

Αλλαγές σχετικά με τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Μυτιλήνης

Ένα σημαντικό έργο θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Μυτιλήνης, μετά την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» της Πράξης «Αναβάθμιση Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου...

Τελικά δακρύζουν οι σκύλοι όταν είναι θλιμμένοι;

Δακρίζουν οι σκύλοι; Ο επιστημονικός χώρος έχει άλλη άποψη. Η αλήθεια είναι ότι ο σκύλος νοιώθει ευχάριστα και δυσάρεστα συναισθήματα. Και τα εκδηλώνει με...

Ανοιχτή επιστολή φιλοζωϊκών σωματείων στον Κ. Μητσοτάκη

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό με πρωτοβουλία φιλοζωϊκών σωματείων από όλη τη χώρα ανάμεσά τους και οι Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας. Αναλυτικά η επιστολή: Προς: την...

Τι είναι το catnip που τόσο λατρεύουν οι γάτες;

To catnip είναι "ναρκωτικό" για τις γάτες! Μην ανησυχείτε, δεν έχει καμία αρνητική επίδραση Ποιο είναι αυτό το βότανο Στα ελληνικά είναι γνωστό ως γλήχωμα ή...