Υπέροχα πλάσματα! Διακόπτει παράσταση για να παρηγορήσει ηθοποιό που προσποιείται ότι τραυματίστηκε

Όσοι αγαπούν τα ζωάκια, έχουν πει έστω μία φορά στη ζωή τους την έκφραση “δεν μας αξίζουν τα ζώα”. Αυτό το περιστατικό σε μία θεατρική παράσταση σε δρόμο της Τουρκίας αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι η έκφραση αυτή αντιπροσωπεύει την απόλυτη αλήθεια. 

Ενώ οι άνθρωποι παρακολουθούσαν μια παράσταση στο δρόμο, ένας αδέσποτος σκυλάκος την… ζούσε!

Κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στην Τουρκία, ο ηθοποιός Numan Ertuğrul Uzunsoy ξάπλωσε στο πάτωμα και έκανε τον τραυματισμένο.

«Ο χαρακτήρας που έπαιξα τραυματίστηκε και πονούσε πολύ», είπε ο Uzunsoy στο The DODO. «Είχε πέσει από ένα άλογο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει».

Ένα αδεσποτάκι που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό δεν κατάλαβε ότι ο ηθοποιός προσποιείται, οπότε τον πλησίασε για να… βοηθήσει! Ο Uzunsoy έκανε τόσο καλή δουλειά, που το κουτάβι πίστευε ότι πράγματι κινδύνευε. Αποφάσισε να βοηθήσει τον Uzunsoy και ξάπλωσε ακριβώς δίπλα του, σαν να ήθελε να τον παρηγορήσει.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο από την παράσταση καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

İzmit Belediyesi 30 Ağustos Etkinlikleri kapsamında yapılan tiyatro oyununda, yaralı rolü yapan oyuncuya, sokak köpeği den şefkat gösterisi..

Gepostet von Kocaelivizyon.com am Mittwoch, 2. September 2020

 

Τουρκία: Ταΐζουν τα αδέσποτα ανακυκλώνοντας 

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Τούρκοι ως επί το πλείστον, τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τα αδέσποτα και προσπαθούν να τα φροντίζουν και αν τα περιθάλπτουν.

Έτσι ανακάλυψαν έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να μπορούν να τα φροντίζουν. Στην Κωνσταντινούπολη τοποθετήθηκαν κουτιά ανακύκλωσης μέσω της οποίας ταΐζονται τα αδέσποτα ζώα. Εκτός αυτού σε εστιατόρια υπάρχουν ειδικές συσκευασίες για περισυλλογή φαγητού.

Ειδικότερα, στην Κωνσταντινούπολη έχουν τοποθετηθεί ειδικές μηχανές ανακύκλωσης, όπου οι πολίτες μπορούν να πετάνε τα μπουκαλάκια με το νερό, αφού πρώτα αδειάσουν το νερό που περισσεύει. Στη συνέχεια η μηχανή μεταφέρει το νερό στο δοχείο που βρίσκεται στο κάτω μέρος και παράλληλα αδειάζει τροφή ισάξιας του ποσού που κοστίζει το ανακυκλωμένο μπουκάλι.

Επιπλέον, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, σε εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολης υπάρχουν ειδικές συσκευασίες όπου οι πελάτες μπορούν να αφήσουν φαγητό που δεν έφαγαν, το οποίο προορίζεται για τα αδέσποτα. Μάλιστα υπάρχει και προειδοποίηση να μην τοποθετούνται οδοντογλυφίδες για την ασφάλεια των ζώων.

παράσταση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Αδέσποτες ψυχές: Αναζητούν τον σεβασμό και τη φροντίδα μας

της ΑΜΑΝΤΑΣ ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ο Σωκράτης, από τους πιο γνωστούς αδέσποτους σκυλάκους του κέντρου της Αθήνας, που έμοιαζε με λιονταράκι, δεν είναι πλέον μαζί μας. Στις 20...

Θεσσαλονίκη: Ένα σπιτάκι για τα αδεσποτάκια με… ονοματεπώνυμο

Σπιτάκια για τα αδεσποτάκια κινούνται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα γνωρίζουν οι φιλόζωοι ακόμη και με το μικρό τους όνομα, αναμένεται να το...

Τα κατοικίδια μας προστατεύουν από τις αλλεργίες

Οι επιστήμονες ανέκαθεν γνώριζαν πως τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια, ένα σκύλο ή μια γάτα στο σπίτι έχουν λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν άσθμα...

Τι θα μας έλεγε ένα σκυλάκι εάν μπορούσε να μιλήσει;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σκέφτεται το αγαπημένο σας ζωάκι; Τι θα ήθελε να σας πεί εάν μιλούσε; Παρακάτω παραθέτουμε όσα νομίζουμε πως θα σας...

Γιατί οι σκύλοι δεν κάνει να τρώνε γλυκά;

Μόλις ο σκύλος σου σε βλέπει να απολαμβάνεις τη σοκολάτα σου, εκστασιάζεται! Αρχίζει να τρέχει νευρικά μέσα στο χώρο και κάνει να πάντα για...